Om do befinner sig installda kungen att hantera Facebook Dating kommer

Om do befinner sig installda kungen att hantera Facebook Dating kommer

Du kan bifoga manniskor till saken dar “hemliga crushen”. Nar du lagger mot e kommer do att meddelas forsavitt att nagon ar kar ino dem, skada do kommer icke att meddelas vem sasom befinner sig kar ino dem.

Hon kommer aldrig att veta vem det befinner si om hon icke lagger mo de kungen sin “Secret Crush”-lista. Forsavit dom ett pa personerna lagger at varandra blir det nagon matchning samt du kanner till bagge att d age statt pa varandras “Secret Crush”-lista.

Att checka saken dar personens telefon (sasom ni redan kanner till, sjalv rekommenderar ingalunda) kan samt bidra. Du kan ocksa bese om de befinner sig gallande Facebook Dating igenom att checka deras Facebook-meny samt se ifall do befinner si aktiva gallande Facebook Dating.

Kan ni vara dold villi Facebook Dating? Saken dar goda nyheten ar att Facebook allaredan inneha tankt pa detta. Din dejtingprofil doljs automatiskt stav dina Facebook-vanner sasom samt anvander dejtingappen. N kan med andra glosa inte se deras dejtingprofil sam dom kan ick se din.

Ni kan umgas tillsamman dina Facebook-vanner och Instagram-foljare genom funktionen

For att foreta det ha, scrolla ner at odugli av skarmen darborta Facebook foreslar profiler och valj Secret Crush.

N kan darnast utse kompisa av Facebook sam Instagram. dom att erhalla en meddelande forsavit att en befinner sig foralska ino dem, skad de kommer icke att vara medveten om vem. Forsavit de ocksa lagger mot de inom tryt hemliga favoriter kommer du att bli “Matchad”.

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger mo op mot 9 personer saso do befinner sig alskande i. Andra anvandare gor lika, odla att forsavitt ett par personer ager lagt at varandra odl “matchar” de lite saso andra dejtingappar.

Facebook Dating skanker dej forslag baserat kungen dina preferenser

samt informationen ni har angett villi din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inkludera storleken sam aldersintervallet som n vill forklara rimlig matchningar.

  • Upplysning som n age lagt mot ino din Facebook- alternativ Dating-profil, till exempel varenda n kommer ifran alternativt platser ni inneha varit gallande.
  • Intressen saso Facebook-grupper och evenemang saso du har gemensamt. Dessa kan existera tidigare eller annalkande arrangemang dar du har uttryckt intresse eller deltagit.

Kom ihag att forsavitt n inneha aktiverat alternativet proponera vanner mo kompisa odl befinner sig det det genomforbar att du ser dina Facebook-vanners vanner. Ifall n avaktiverar alternativet Foresla kompisa mot vanner, kommer din propa inkluderar ick folk som befinner si vanner tillsammans dina Facebook-vanner.

Tavling Anywhere-funktionen

Du kan bruka tavling i Facebook Dating for att kolla postumt dejtingforslag utstott din huvudsakliga dejtingplats. N kan komplettera upp mo par bonus motesplatser. Odla din framtoning kommer att indikera att ni letar postum mannisko kungen dessa par fler platser.

N kan likasa ordna om mannisko sasom inneha lagt at din huvudsakliga motesplats som en tillagg plats kan se dig sam mojligen raka dig. Lar dig hur ni hanterar dina tavlan Anywhere-installningar inom Facebook Dating.

Lagg mo berattelser mot Facebook Dating

Det befinner si mojligt att dividera dina Instagram- alternativt Facebook-berattelser villi Facebook Dating. Du kan utse de berattelser du vill bifoga ino Dating.

Beskada berattelser forsavitt medlemmar som n age nago affinitet tillsammans eller sasom foreslas mot dej vi att klicka villig deras Dating-profilbild. Du kan tycka om Dating-medlemmar som besked pa deras berattelser.

Du kan hejda e gallande Facebook Dating. Tank gallande att blockering itu nagon gallande Dating ej blockerar de dar villi Facebook alternativ Messenger.

Darfor at anvanda Dating tvungen n ga pa rak arm mot Facebook -appen och darnast mot menyfliken darbort det aldrig kommer att finnas den nya funktionaliteten. N tvingas enar dejta med Belizian damer dana en konto villi Facebook Dating och selektera att gora din image endast synlig forut dina vanner eller stav dina kompisar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *