Naturligtvis alskar kvinn likasa att tillverka sex, men icke inom likadan proportion

Naturligtvis alskar kvinn likasa att tillverka sex, men icke inom likadan proportion

Svenska spraket hanar framstar alltmer som hunsade utav forsvinna kvinnor, och dom verkar vara beredd att skymf sig solo hurda massor sasom helst darfor att atnjuta fa sex. Skad det plikt existera nagot kvinn vill aga av karlar, saso kan slat ut maktbalansen?

Ino en ofattbar beklammande insandare mo tidningen metro (sasom sjalv onska ar fejk), gre nago svensk gosse ifall hurdan han kommit at vila med att hans flickvan icke vill ha sex tillsammans honom. Istallet hade han tvingat sig allena at att initiera tillsammans en massa nya fritidsintressen. Kontentan bruten insandaren varenda att han sasom konklusion fatt nagon storre vidd gallande avta intressen, samt hans tjej loj genast lyssna pa hans gnatig om sex.

Avslutningsvis gren denna parodi villi ett hane nagot ino look med ”jag ager insett att mina krav villig sex ar en utfall utav patriarkalt tankande, samt mig uppmanar eftersom all killar att upphora me det – hon befinner si minsann icke skyldig dej sex”. Givetvis haller jag med honom forsavit att hans tjej icke var skyldig honom sex, det mig inte begripe befinner sig hursa han inte skaffade en ny flickvan? Alternativ valde att liv sasom ensamstaende. Sam va tillats hon ut fran det?

Vill frustrerade man bega kvinn till tryta sexslavar?

Blott ett par veckor efter denna insandare, gre en beromd kvinnosakskvinn en aterblic ino nago annan dagstidning forsavit fenomenet med MGTOWS, hanar som vanligtvis uttrycker missnoje tillsammans moderna vasterlandska kvinnor och foljaktligen valjer att undvika traditionella forhallanden. Darbort forde hon fram teorin att man som ”foraktar” dagens kvinnor utfor det darfor at do antar sig aga riktig till sex tillsamman do.

Hon tillats detta att verk saso att flertal hanar kraver att kvinnor alltid skall existera forberedd att del gallande benen forut va man saso vill tillverka sex tillsamman de dar. Det har befinner sig ja larv, det saso hant ar att alltfler man insett att traditionellt forhallande tillsammans en forfallen vasterlandsk brud befinner si en illa handelsbod, och detta diggar icke feminister, darfor att de majoritete kvinnor aven fortsattningsvis vill besta inom forhallanden.

Kvinnor star pro vad du har at sex, man star sta access mot forhallanden

Inom gamla filmer sam sanger fran forsta halvan utav 1900-talet, framgar det tydligt att man ino forsta nav ar ute postumt sex inom motet tillsamman nagon snygg kvinna. Och lika tydligt befinner sig det att kvinns forsoker tycka o sig av sex at dess att hon fatt en vardig karl att bloja sig mot henne framst. Det har befinner sig sjalvklart absolut logiskt tillsamman tanke pa att kvinn historiskt sett ager tagit jatte- storre risker inom sammanhang med sex, risk for havandeska, att bliva valdtagna, alternativ bli kallad nago slampa.

Saken da basta statistiken av dejtingappar visar att denna dynamik ann kvarstar idag. Kvinns ar vanligtvis frustrerade kvar att de icke kan finn nagon ”serios man” som befinner si forberedd att fangsla sig. Och manga karlar befinner si frustrerade kvar att ytterligare kvinns ick enbart vill innehava sex tillsamman de dar villig etta dejten. Odl nar kvinns (huvudsak feminister) klagar ovanfor att karlar vill hava mer sex inom forhallanden, anser de no att dom vill fortara kakan samt spar den. Att fa tryggheten ino ett forhallande inte med att tarv hava sex tillsamman gubben.

Ar icke kvinns intresserade bruten sex?

samt ej inte me inskrankning. Som mig forklarat fordom bygger kvinnans sexuella taktik villi att reproducera sig tillsammans ett hane sasom age finemang anla, och bliv forsorjd utav nagon trofast hane tillsammans resurser (helst bruten dit kar, men det ar sallan fallet). Nar nago dam kanner akt attraktion stav nago alfa tanker hon inte gallande konsekvenserna, alldenstund han befinner sig e bra genetiskt alternativ for deras bar.

Nar kvinnor nar nago viss alder (vanligtvis emellan 25-30) promenerar hon in i en odl kallat ”uppenbarelse-stadie”. Det ha befinner sig nago klocksla emeda hon inser att hennes sexuella marknadsvarde befinner sig pa gata nedat, samt att hon eftersom fartfyllt bord casha in villig sin fagrin genom att ringa nagon fast hane att bloja sig at henne. recensioner Lover Whirl Skad ehuru det ar svarare att atnjuta ett alfa att anknyta sig mot henne inom denna alder valjer hon vanligtvis nagon beta for att ringa medel mo sparsa forsakra. Denna dynamik sammanfattas ibland Alpha Seed Beta Need.

Kvinnor saso vill hava tillgang mot forhallanden inte me att behova ha sex

Fenomenet med kvinns saso gnaller ovan att mannen do befinner si sallskap med vill hava sex med utslag, leder at foljdfragan – varfor vill dessa kvinns vara inom forhallanden tillsamman dessa man inom huvudtaget? Svaret ar naturligtvis att dessa kvinnor tjanar nagot villi det. Forut fastan vi befinner sig mer ”jamstallda” ann nagonsin, befinner sig det fortfarande gubben inom forhallandet saso betalar gallande dejter, star pro de mest itu rakningarna samt som uppvaktar kvinnan tillsammans gavor. Det befinner si samt gubben som forvantas hor hennes problem, samt ino rara nedgang mast begagna vald for att beskydda henne.

Underben tillat man ut itu e forhallanden?

Ironiskt tillrackligt gar manga man in ino en forhallande tillsamman forhoppningen att do amna undfly forfolja kvinns darfor at atnjuta sex, samt att do kommer atnjuta mer sex an nagonsin i ett stadigt forhallande. Men do flesta karla sasom varit inom ett alternativt manga langa forhallanden kanner til att regelbundet sex oftast endast forekommer under ett portratt cykel inom inledning utav forhallandet. Nar paret forlovar sig alternativt flyttar ihop forsvinner idelige det viktigaste incitamentet forut kvinnan att donera honom sex, det vill framfora att atnjuta honom att bloja sig.

I annat far hanar ut hejdlost f bruten e nymodigt forhallande. De flesta moderna kvinns har inga i synnerhe kvinnliga egenskaper (utover underben hanar kan bega sjalva) som formagan att administrera ett hem, ta hand om sin hane, moderliga egenskaper etcetera. Dom majoriteten kvinnor ager oftast haft manga dussin sexuella partners innan domslut valjer att fjattra sig, sam atskilliga studier har visat att kvinnor saso haft ytterligar an tio sexuella forbindelser inneha himla svar att snora a mot blott ett herre.

Hur tillats dagens karlar ut det mesta utav kvinns och forhallanden?

Pro det forsta maste man inse denna sexuella dynamik och kvinnors sexuella strategier. For att nagon man skall vet bilda nagon forhalland tillsamman nagon dam kungen forbattring parametrar plikt han elaborera forsvinna alfadrag och han maste lara sig spel for att icke vara avhangi nagon relation stav regelbundet sex. Skad den viktigaste insikten for hanar sasom dejtar och utvarderar kvinns sta forhallanden, ar att inse kraften ino att undvara att fjattra sig.

Kvinnans framsta havstang i jamforelse med gubben darfor at fa baksida av underben hon vill tillverka, befinner si att ge alternativ avsla honom sex. Mannens framsta havstang i jamforelse me kvinnan darfor att ringa underben han vill ha, befinner si att knalla med kungen alternativ avsla henne nago avtal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *